Serial nou la Romantica: “Elisa”

In luna iulie, Romantica va invita sa urmariti serialul “Elisa” (Italia, 2003), o drama cu Vittoria Puccini, Alessandro Preziossi si Jane Alexander in rolurile principale. Primul episod al serialului a carei actiune este plasata in secolul al XVII-lea va fi difuzat pe 11 iulie, incepand cu ora 20.00.

La vremea respectiva, prejudecati de nezdruncinat si mentalitati rigide guvernau relatiile dintre femei si barbati, iar povestea de iubire dintre Elisa (Vittoria Puccini) si Fabrizio (Alessandro Preziosi) reuseste sa clatine un intreg sistem si sa schimbe o lume, pentru totdeauna.

Elisa, o fata foarte frumoasa, dar saraca, este servitoare in casa unei contese bogate si influente. Aici, il va cunoaste pe fiul contesei, Fabrizio, de care se indragosteste mai presus de orice interese. Femeie mandra si foarte emancipata pentru timpul in care traieste, Elisa, desi are statutul unei simple servitoare, il cucereste pe Fabrizio, fiul contesei, cu frumusetea, dar si cu spiritul ei, dovedind inca o data ca nu haina il face pe om, ci inima, mintea si sufletul. Fabrizio, la randul sau un spirit iluminist si un caracter puternic, este gata sa se impotriveasca familiei, sa infrunte ironiile prietenilor, sa treaca peste orice obstacole si sa rupa orice legatura cu lumea pentru a ramane alaturi de cea care i-a cucerit inima.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.