Agentia de arta – episodul al doilea

Aiurart gazduieste marti, 10 iulie, de la ora 19.00, episodul al doilea al proiectului Agentia de arta. De data aceasta artistii nu sunt “recrutati” doar din spatele birourilor din agentiile de publicitate, ci si din randurile colaboratorilor independenti, care au ajuns deja la public prin proiecte personale expuse in galerii sau spatii alternative.

Artistii invitati sa expuna la Aiurart intre 10 iulie si 10 august sunt Raluca Bararu (Publicis Bucuresti), Matei Branea (freelancer), Alexandru Ciubotariu/Pisica Patrata (freelancer), George Popa (Graffiti BBDO), Sorin Sorasan (freelancer).

Prin Agentia de arta, Aiurart deschide o investigatie asupra relatiei duale a art directorilor din industria publicitatii cu latura lor creativa. Sunt scoase la iveala lucrarile artistilor din lumea advertisingului, create, insa, in afara ei. Rezultatul este un mozaic de lucrari care reflecta stiluri si abordari cumva familiare, extrase din discursul persuasiv al publicitatii, directionate de aceasta data intr-o zona personala, in care singurul brief porneste din raportul artistului cu lumea.

aiurart este un spatiu dedicat artei contemporane de la pictura si sculptura la arta video, instalatii si proiecte artistice experimentale. In egala masura, este locul in care industriile creative si culturale (design, advertising, arhitectura etc.) pot gasi o scena de comunicare.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *