La HBO se impart “Pumni de otel” pe 15 iulie

HBO ii invita pe iubitorii filmelor de actiune sa urmareasca pelicula “Pumni de otel/Real Steel” in regia lui Shawn Levy pe 15 iulie, de la ora 20.00. Amplasat intr-un viitor apropiat, cand boxul cu roboti a devenit un sport foarte popular, filmul are ca personaj principal un promoter fara noroc, care crede ca poate face un campion dintr-un robot dezasamblat.

Hugh Jackman interpreteaza rolul unui fost luptator (Charlie Kenton) ce a pierdut sansa la titlu in momentul in care boxul intre oameni a devenit un sport ilegal, deoarece era prea violent. Luptatorii umani din ring sunt inlocuiti de roboti cu greutatea de o tona si cu inaltimea de 2,5 metri, iar Charlie trebuie sa supravietuiasca in aceasta lume noua a sportului.

El achizitioneaza roboti uzati, in incercarea de a pregati unul care sa castige titlul. Cu ajutorul fiului sau nelegitim, Max, Charlie va descoperi un robot care pare sortit sa castige mereu, iar acest lucru le da mari sperante ca vor avea o ultima sansa de-a reintra in carti.

Filmul a avut o nominalizare la Oscar in acest an pentru Cele mai bune efecte speciale.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *