“Ted”, primul film la care am intrat “electronic”

Pe 12 iulie, in cadrul unui eveniment de presa care a inclus si vizionarea filmului “Ted”, Cinemagia.ro, Grand Cinema Digiplex si Vodafone Romania au lansat, in premiera pe piata de la noi, optiunea de rezervare si plata a biletelor de cinematograf prin intermediul telefonului mobil. Costul biletului este dedus din credit pentru utilizatorii de cartela Vodafone, respectiv adaugat facturii pentru abonatii Vodafone.

Cum functioneaza ideea? Foarte simplu. Posesorii de telefoane mobile isi pot alege filmul dorit si ora de difuzare din aplicatia gratuita Cinemagia (compatibila cu sistemele de operare iOS, Android si Symbian si in curand si cu Windows Phone) apoi isi selecteaza si locurile in sala de cinema si ulterior platesc biletele tot din telefon. Codul biletului este primit prin SMS in momentul platii, iar pentru accesul in sala din cadrul Grand Cinema Digiplex unde ruleaza filmul, acest cod va fi scanat la unul dintre dipozitivele speciale plasate la intrarea in sala.

Cat despre “Ted” – la care am intrat cu codul-cadou pe care l-am scanat la intrarea in sala Epika – desi unul dintre cele doua personaje principale este un ursulet de plus care prinde viata la dorinta baietelului care il primise cadou, filmul nu este in niciun caz dedicat celor mici. Asta pentru ca partea “copilaroasa” a peliculei regizata de Seth MacFarlane se consuma rapid, iar prezentul ii prinde pe Ted (ursuletul devenit urs in voce si atitudine) si pe John (baiatul devenit un barbat de 35 de ani) fie fumand iarba impreuna, fie dand peste cap niste pahare cu tequila, respectiv niste sticle cu bere, fie discutand despre femei si sex.

Realizat ca o comedie fantasy, “Ted” chiar asta si este, un film care sa te deconecteze dupa o zi de munca, sa te amuze moderat, ba chiar copios la cateva scene, si – daca tii neaparat sa cauti si ceva mai de profunzime, asa cum ma incapatanez eu sa caut in fiecare film – sa iti aminteasca de faptul ca pe oamenii (respectiv ursii) 🙂 cei mai dragi trebuie sa ii tii mereu cat mai aproape.

John este interpretat de Mark Wahlberg, care e foarte simpatic in acest rol de aiurit boem, care pana la 35 de ani n-a realizat mai nimic in viata, pentru ca a pierdut vremea cu bunul – si singurul – sau prieten Ted. Insa iubirea fata de Lori (Mila Kunis, care e frumoasa foc si cand face pe jucausa si cand se infurie) si buclucurile neasteptate in care intra il fac sa se maturizeze si sa isi dea seama in sfarsit ce vrea de la viata.

Norah Jones, Tom Skerritt si Sam J. Jones au aparitii scurte, dar de efect, interpretandu-se chiar pe ei insisi, iar Ryan Reynolds face si el doua scene memorabile, desi nu are nici macar o replica. Pentru vocea naratorului a fost ales, cum nu se putea mai inspirat, Patrick Stewart (fostul capitan Picard din “Star Trek: The Next Generation” sau profesorul Xavier din seria “X-Men”).

“Ted” va avea premiera in Romania pe 20 iulie si va rula in urmatoarele spatii:

Bucuresti: Grand Cinema Digiplex Baneasa, Glendale, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Movieplex

Cinema City: Cotroceni, Sun Plaza, Arad Atrium, Arad GTC, Bacau, Braila, Cluj, Constanta, Pitesti, Timisoara

Cityplex: Constanta, Tulcea

Odeon Cluj

Oradea: Lotus, Cortina

RADEF ROMANIAFILM

Satu Mare

Slatina

Share

2 thoughts on ““Ted”, primul film la care am intrat “electronic”

  1. Este cea mai slaba comedie americana pe care am vazut-o in ultimii ani. Nu are nicio poveste parca e facut din franturi, jocul actorilor e groaznic iar ursuletul de plus al multor copii sa-l vezi ca face sex cu o blonda folosind un pastarnac sau spunad fuck tot la 2 cuvinte nu poate incanta decat mintea pubera a unui adolescent de 12-13 ani. Jalnic film!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *