Atelier de design floral: “Summer Flowers”

“Summer Flowers” este tema urmatorului Atelier de design floral, care va avea loc pe 22 iulie, in intervalul orar 11.00-13.00, in Lente&cafea, strada Arcului nr. 8 (in spatele Bisericii Armeneasca). Indrumator va va fi, ca de obicei, designerul florist Stefan Ditu. Costul atelierului este de 120 lei si include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final.

Flowers Garden va propune sa evadati in lumea frumoasa a florilor, sa aflati ce durata de viata au, cum se armonizeaza unele cu celelalte, ce cromatica este recomandata in functie de tipul de buchet sau aranjament creat.

La atelierul din 22 iulie se va pune accent pe floarea-soarelui. Inalta, supla, aurie, aceasta este o planta erbacee anuala, originara din America de Nord si adusa in Europa in secolul XVI. Arata spectaculos, prin inflorescenta de un galben intens si stralucitor, fapt care i-a asigurat un loc e cinste printre florile ornamentale. Este orientata mereu spre soare, iar campurile cu floarea-soarelui reprezinta o atractie miraculoasa pentru multi dintre noi. La intalnirea de duminica i se vor alatura: minigerbera, crinul, alstroemeria, florile de camp si minitrandafirii.

INSCRIERI si DETALII despre atelier:
0723 270 430 • atelier@flowers-garden.ro • www.flowers-garden.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.