Freedom Jazz la Vama Veche incepe in 19 iulie

Organizatorii Freedom Jazz la Vama Veche, eveniment care se va desfasura in perioada 19-21 iulie, au intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru cele trei zile de festival. Echipele tehnice ale starurilor internationale vor sosi la Vama Veche inca din data de 18 iulie, pentru a verifica scenotehnica, spatiile de cazare si cabinele pentru artisti.

Festivalul va avea loc in complexul Marina Park, aflat la intrarea in Vama Veche, pe un platou de aproximativ 15.000 de metri patrati. In aceasta perioada sunt puse la punct ultimele detalii pentru cele trei zile in care muzica buna va fi asigurata de cele mai importante nume ale jazz-ului romanesc si mondial, iar la distractie va contribui, cu moderatie, si vinul lui Dinescu. “Vinul lui Dinescu” va fi vinul oficial oferit artistilor straini (care au solicitat la masa vinuri romanesti), dar va fi accesibil si spectatorilor, la un pret modic de numai 5 lei. Au fost stabiliti prezentatorii celor trei zile de festival si anume Florian Lungu, Mike Godoroja si, in premiera in rol de gazda a unui festival de jazz, Catalin Stefanescu.

Pretul unui bilet este de 40 lei pentru accesul zilnic sau 90 lei pentru un abonament.

Biletele pentru Freedom Jazz Festival se gasesc la Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Unirea Shopping Center (parter), Librariile Adevarul, Libraria Mihai Eminescu si online pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro si pe www.bilete.ro sau in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro.

Organizatorii le ofera spectatorilor care isi cumpara abonamente pentru cele 3 zile de festival, locuri de campare in incinta Marina Park, la un pret de 15 lei/ zi de persoana. Rezervarile se pot face pe www.marinapark.ro, pe baza abonamentului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.