After Party cu Kempes pentru posesorii de bilete VIP

Detinatorii de bilete VIP la concertul Kempes si Rezident Ex din 21 septembrie vor avea parte de o experienta memorabila: dupa ce vor participa la un show de exceptie, ei vor avea posibilitatea sa continue noaptea, alaturi de artisti, in Ageless Club, anunta un comunicat al organizatorilor. After party-ul va avea loc dupa terminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert. Concertul din 21 septembrie este singura aparitie Rezident Ex din Bucuresti.

Ovidiu Ioncu Kempes, solistul al carui nume este sinonim cu perioada de aur a trupei Cargo, se intoarce la Arenele Romane, locul in care a cantat pentru si impreuna cu publicul din Romania de nenumarate ori. Alaturi de el va fi supergrupul Rezident Ex, un band ce reuneste instrumentisi de prestigiu ai scenei rock interne si internationale: Tavi Iepan – chitara, Adrian Popescu – chitara, Christian Podratzky – bas, Florin Cvasa – tobe si Matthias Lange – chitara.

Trupa timisoreana Desant va avea statutul de invitat in cadrul concertului de pe 21 septembrie. Evenimentul va insemna reintalnirea dintre Kempes si publicul bucurestean, dupa opt ani de absenta, dar si prezenta pe aceeasi scena a doua nume ce vreme de sase ani au facut istorie intr-o trupa de frunte a rockului romanesc: Kempes si Alin Achim.

Pentru concertul Rezident Ex si Desant din 21 septembrie se pun in vanzare doua categorii de bilete:

Acces general – 60 lei

Bilete VIP – 100 lei(intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti )

Biletele se vand si online, in format electronic pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro., www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.