Trei “inumani” se plimba “Printre oameni”

Sa fii uman: nu a spus nimeni ca este usor. Dar pentru trei colegi de apartament – Aidan, Josh si Sally – care se intampla sa fie un vampir, un varcolac si o fantoma, este posibil? Aflati raspunsul din serialul fantastic “Printre oameni”, difuzat la Universal Channel, din 24 iulie, in fiecare marti, de la 22.00 si 23.00.

“Printre oameni” este o adaptare americana a serialului britanic de mare succes care exploreaza ce inseamna sa fii uman, prin intermediul acestor trei personaje. Cei trei protagonisti au povesti de viata impresionante. Soldat al Razboiului Civil care s-a sacrificat vampirilor pentru a-si salva oamenii, Aidan (Sam Witwer) are acum peste 200 de ani si inca incearca sa scape de sub tutela mentorului sau puternic, Bishop. Hotarat sa nu renunte la vechile sale obiceiuri si sa aiba o viata normala, Aidan isi ia o slujba la spitalul local si doi colegi de apartament care ii impartasesc dorinta de a avea o viata normala: varcolacul Josh si fantoma Sally.

Un student la Medicina promitator, fortat sa-si abandoneze familia si viitorul in urma unui atac al varcolacilor care i-a adus un blestem, Josh (Sam Huntington) are o prietenie stranie cu vampirul Aidan, cu care este si coleg la spital.

Logodita si fericita inainte de moartea sa tragica, Sally (Meaghan Rath) trebuie sa-si continue acum existenta ca fantoma. Blocata in casa in care a murit, aceasta si-a petrecut ultimele sase luni luptandu-se cu singuratatea vietii de dincolo. Cu ajutorul noilor ei colegi de apartament, Josh si Aidan, care, spre surprinderea ei, o pot vedea si auzi, Sally incepe sa puna cap la cap detaliile legate de moartea sa, despre care se pare ca nu isi aminteste, precum si de persoana care a fost inainte ca viata ei sa ia o intorsatura tragica.

In timp ce Aidan, Josh si Sally afla ca sunt destine mai dificile decat moartea, ei isi dau seama si ca viata – si cea de dincolo – inseamna mult mai mult decat isi imagineaza majoritatea fiintelor umane “normale”. Dupa o initiala tensiune, cei trei formeza o alianta stranie pentru a se ajuta reciproc sa se integreze in lumea fintelor umane.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.