Trooperii sunt “Tari ca muntii” pe 27 octombrie

A trecut un deceniu de cand targovistenii de la Trooper au lansat albumul lor de referinta, TROOPER I, motiv pentru care formatia pregateste cateva surprize pentru toamna acestui an: prima dintre ele, cu siguranta pe gustul prietenilor bucuresteni ai trupei, este concertul aniversar din 27 octombrie.

“Strigat”, “Tari ca muntii”, “Pentru tot ce-a fost”, “Dorinta”, “Cum vreau eu”, “Totul e fals”, sau “Inca o lupta,” piese cu care Trooper a facut istorie in metalul romanesc si si-a castigat locul in inima celor care le sunt alaturi de 10 ani, vor face parte din setlistul spectacolului aniversar.

Asa cum Trooper si-a obisnuit deja prietenii, cei prezenti la evenimentul din 27 octombrie vor avea parte nu doar de un simplu concert, ci ba fi, dupa cum dezvaluie Coiot (voce), “un show cu un concept unitar, construit in jurul sintagmei simbol «Tari ca muntii»”.

Show-ul din Bucuresti va fi urmat de turneul national “Tari ca muntii”, iar publicul este cel care decide cele sapte orase in care Trooper va merge in concert. Daca vreti sa luati parte la aceasta decizie, nu va ramane decat sa intrati aici si sa va exprimati votul.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.