Show-ul “A Vision of MERCURY” are premiera in Romania peste trei luni

Dupa succesul inregistrat de remarcabilul show “A Vision of ELVIS”, seria spectacolelor tribut continua cu o reprezentatie de acelasi calibru: “A Vision of MERCURY” va avea loc vineri, 26 octombrie in Hard Rock Cafe. Protagonistul showului este Joseph Lee Jackson, unul dintre cei mai autentici artisti tribut Freddie Mercury din lume.

Recent, Joseph Lee a performat si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument care onoreaza memoria lui Freddie Mercury, in Marea Britanie. Ceremonia s-a derulat in prezenta familiei lui Freddie Mercury si a chitaristului Brian May. Cu privire la prestatia lui Joseph, mama lui Freddie declara: “Freddie a fost originalul, iar el si Queen erau cei mai buni. Dar acum, in acest secol, Joseph este cel mai apropiat lucru.”

Pentru A Vision Of Mercury s-au pus in vanzare doua categorii de bilete:

Categoria VIP – 90 lei (intalnire si poza cu artistul, afisul evenimentului cu autograf, loc la masa)
Categoria I – 60 lei – loc la masa

Biletele pentru show-ul A Vision of Freddie Mercury sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.

Pentru mai multe informatii vizitati: www.kompasevents.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.