Brujeria vrajeste capitala inainte de sfarsitul lumii

Mighty Owl Productions si METALHEAD anunta concertul trupei mexicane Brujeria in Te Silver Church pe data de 20 decembrie 2012, chiar inainte de sfarsitul lumii – conform profetiei maiasilor. Show-ul urmeaza a se incheia in primele momente ale zilei de 21 decembrie, data fatala pentru omenire. 🙂

Numele Brujeria provine din magia neagra folosita de traficantii de droguri mexiani pentru a inspira frica in randul comunitatiilor religioase. Se spune ca acesti traficanti au decis sa formeze Brujerismo, propriul brand ‘machete metal’, original si brutal.

In septembrie 1990 a fost lansat un 7 nch bizar sub egida unei case de discuri independente si total necunoscute ce a ajuns pe rafturile din S.U.A. Toate piesele erau cantate in limba spaniola, iar muzica era catalogata drept cea mai extrema de pana atunci. Nu a durat mult pana cand distribuitorii au inceput sa primeasca comenzi din partea unor indivizi care transporatu albumele direct in Mexic sau in alte tari din America Latina.

Roadrunner Records a decis sa lanseze albumele Matando Gueros in 1993 si Raa Odiata in 1995, iar de atunci Brujeria a devenit reprezentantul scenei underground latino-americane. Nu a durat mult pana cand numele Brujeria s-a raspandit la nivel international. Bujeria se bucura de notorietate internationala desi au refuzat deseori sa concerteze live, sa foloseasca nume reale, sa ofere interviuri sau sa pozeze fara masti.

In Brujeria au activat de-a lungul anilor membri ai trupelor Fear Factory, Napalm Death, Cradle Of Filth, Dimmu Borgir si Faith No More.

La Bucuresti formatia va ajunge in formula clasica alaturi de legendarul Jeff Walker (Carcass) si Shane Embury (Napalm Death). Identitatea celorlalti membri ai trupei ramane un mister.

Biletele au fost deja puse in vanzare si se gasesc la urmatoarele preturi:

– 40 lei (pana pe 1 noiembrie)
– 50 lei (pana pe 1 decembrie)
– 65 lei (dupa 1 decembrie si la intrarea in club)

Punctele de distributie sunt:

Bucuresti – Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s, Magazinele Flancol, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1.

In toata tara: Biletele se gasesc in reteaua nationala de magazine Flanco si librariile Mihai Eminescu.

Cei care doresc sa comande online o pot face in continuare pe rezervariclub.ro. Platesti online cu cardul unul sau mai multe bilete, primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului alaturi de prietenii tai.

Alte formatii vor fi confirmate in curand.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.