Librarul aduce cartile pe malul marii

Reteaua LIBRARUL va fi anul acesta partener al Festivalului Stufstock 2012, editia aniversara 10 ani, desfasurata in perioada 23-29 iulie. LIBRARUL din Vama Veche (strada principala) va aduce la malul marii ultimele aparitii editoriale, scriitori romani si straini, promotii de pret, lecturi estivale si multe alte surprize.

LIBRARUL va activa in spatiul permanent deschis pe strada principala din Vama Veche in perioada sezonului estival si langa scena mare in zilele de concerte, 28 si 29 iulie. LIBRARUL este organizatorul evenimentele din sectiunea carte a festivalului alaturi de editurile cu care lucreaza in mod curent.

Turistii din Vama Veche vor avea posibilitatea sa intalneasca autorii si cartile preferate in fiecare zi la libraria permanenta, intre orele 12.00 – 24.00 iar in ultimele zile de festival (28 si 29 iulie), cele mai pline de evenimente, LIBRARUL va aduce cartile aproape de mare in spatiul temporar de pe plaja.

Programul evenimentelor dedicate cartii organizate sub umbrela STUFSTOCK 2012

Vineri, 27 iulie 2012 – ora 17.00
Cautandu-l pe Malko
colectia SAS de Gerard de Villiers
Editura Meteor Press
locatia: plaja Vama Veche, spatiul de lectura de pe plaja

Colectia SAS, al carei nume vine de la Alteta Sa Serenisima, Printul Malko, un spion de lux al CIA, este una dintre cele mai fascinante colectii aparute la Editura Meteor Press. Cuprinzand peste 180 de romane de spionaj semnate de Gérard de Villiers, un romancier cu o puternica formatie de jurnalist, colectia s-a bucurat si de doua ecranizari.
Imbinand suspansul cu dragostea, teama cu surprizele placute, colectia ofera cititorului mii si mii de intamplari care il conduc intr-o lume a agentilor secreti si a spionajului de inalta clasa. Fictiunea se imbina deseori cu realitatea, tocmai de aceea numeroase scene relatate in cartile colectiei sunt inspirate din fapte reale. Gérard de Villiers se dovedeste un maestru al suspansului si al dozarii in crescendo a actiunii, dar si un bun cunoscator al realitatii zonei. Acest fapt face din colectia SAS una dintre cele mai interesante si captivante colectii.
Vineri, 27 iulie 2012 la ora 17.00, iubitorii de romane de spionaj sunt invitati la o discutie libera despre colectia SAS si personajul sau, printul Malko.

Vineri – sambata, 27-28 iulie 2012
Lecturi in Vama
locatia: plaja Vama Veche, spatiul de lectura de pe plaja

Vineri si sambata (27-28 iulie 2012), intre orele 10.00 si 18.00, Librarul va invita in spatiul de lectura de pe plaja sa rasfoiti cartile preferate, la soare sau sub umbrar, langa valurile marii.

LIBRARUL va fi in centrul evenimentelor zilnice cu reduceri de pret, lansari de carte, intalniri cu autori, lecturi publice si multe alte surprize.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *