Serialul de teatru “Scrisori catre Rita” continua pe 2 august

“Serialul” teatral “Scrisori catre Rita” continua pe data de 2 august, de la ora 20.00, la Teatrul In Culise. Daca mergeti, veti avea ocazia sa intalniti live personajele romanului explozie al anului 2011, volumul avand acelasi titlu. Spectacolul este interzis persoanelor sub 18 ani, deoarece contine nuditate explicita si limbaj licentios.

Punerea in scena a romanului internautic Scrisori catre Rita este un teatru al realismului, fara menajamente de orice fel. Timp de aproximativ o ora, Stefan Nistor, interpretul lui Nic, monologheaza cu patima si limbaj presarat cu injuraturi despre amintirile dintr-o alta viata, in timp ce naluca Rita se plimba goala prin camera stramta.

Pe toata perioada derularii proiectului, in incinta teatrului veti gasi la vanzare exemplare din SCRISORI CATRE RITA (editura TRACUS ARTE Bucuresti), precum si tricouri inscriptionate cu citate din carte.

Biletele pentru evenimentele In Culise sunt puse in vanzare in reteaua de case de bilete EVENTIM si pot fi achitate si online pe EVENTIM.RO sau pot fi cumparate de la sediul teatrului (Str. Stefan Mihaileanu, nr. 53 – fata in fata cu liceul Xenopol).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.