“Total Recall” are premiera in Romania pe 10 august

Filmul de actiune SF “Total Recall/Memorie programata” (SUA, Canada/2012), in regia lui Len Wiseman, distribuit la noi de InterComFilm, va avea premiera in cinematografele din Romania pe 10 august. Din distributie fac parte Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bryan Cranston si Bill Nighy.

Bun venit la Rekall, compania care iti transforma visele in amintiri reale. Pentru Douglas Quaid (interpretat de Colin Farrell), acest voiaj imaginar al mintii este exact ceea ce ii trebuie pentru a evada din existenta sa frustranta de muncitor intr-o uzina. Desi are o sotie frumoasa si iubitoare (interpretata de Kate Beckinsale), el este nemultumit de viata pe care o duce si isi doreste amintiri despre o existenta de super-spion.

Insa procedura de inserare a amintirilor sfarseste prost, iar Quaid se va trezi vanat de autoritatile controlate de cancelarul Cohaagen (interpretat de Bryan Cranston). Dintr-o data, Quaid nu mai poate avea incredere in nimeni, cu exceptia Melinei (interpretata de Jessica Biel), o frumoasa rebela aflata in slujba lui Matthias Lair, seful Rezistentei (interpretat de Bill Nighy). Granita dintre fantezie si realitate devine tot mai neclara, la fel si soarta lui Quaid, care trebuie sa-si gaseasca adevarata identitate si sa-si descopere propriul destin.

Filmul este realizat dupa o povestire a lui Philip K. Dick “We Can Remember It for You Wholesale”. “Inventarea unei companii ca Rekall de catre Philip K. Dick mi-a trezit interesul si m-a determinat sa fac acest film.”, marturiseste regizorul Len Wiseman. Viziunea regizorului a fost aceea de a investiga in profunzime trairile personajului principal, pentru a crea un film hibrid, un amestec de thriller psihologic si film de actiune care se intampla in viitor.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *