15 august este ziua Marilyn Monroe la Diva Universal

Marilyn Monroe a atras atentia tuturor in timpul vietii ei celebre, dar plina de necazuri, ajungand insa sa se bucure de o faima si mai mare dupa moarte. Pentru ca luna aceasta se implinesc 50 de ani de la disparitia tragica si misterioasa a celebrei actrite americane, pe 15 august DIVA Universal v-a pregatit un program special, dedicat lui Marilyn Monroe.

Nascuta Norma Jeane Mortenson, blonda atragatoare a cucerit publicul din intreaga lume si a devenit supremul star de cinema de la Hollywood. Desi dorita de milioane de barbati, Marilyn nu a reusit niciodata sa gaseasca unul care sa o faca sa se simta completa. “Blonda Marilyn”, mini-seria TV in doua parti difuzata de DIVA Universal pe 15 august, de la ora 17.00, este ecranizarea povestii artistei, avandu-i in rolurile principale pe Poppy Montgomery, Patricia Richardson si Patrick Dempsey.

Tot pe 15 august, dar de la ora 21.00, puteti urmari la DIVA Universal filmul “Printul si dansatoarea”, regizat de Laurence Olivier, in 1957. Comedia spune povestea printului regent al unei tari fictive, Carpathia, care vine la Londra pentru a asista la incoronarea noului rege al Angliei, dar se indragosteste de o dansatoare americana, pe nume Elsie Marina. Aceasta afla insa de un complot periculos care il vizeaza pe fiul printului, iar relatia celor doi ameninta sa declanseze un incident international.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.