Lista trupelor prezente la Posada 2012 creste cu patru

Seria artistilor care vor evolua, in recital, la POSADA ROCK 2012 continua cu Lebowski, Awake, EXPERIENCED?!? si Gothic. Editia din 2012 va avea loc pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel, in perioada 7-9 septembrie si un spatiu destinat camparii va fi amenajat in imediata vecinatate a zonei care gazduieste festivalul. Camparea va fi gratuita, pentru detinatorii de bilet sau abonament.

EDIT 4 SEPTEMBRIE 2012:Trupa poloneza Lebowski a anuntat ca nu mai poate onora concertele pe care le avea programate in România, pe 7 septembrie la Bucuresti si pe 9 septembrie la Posada Rock. Formația a transmis urmatorul mesaj:

“Am fost foarte incantati cand am primit propunerea pentru Posada Rock si pentru concertul din Kulturhaus. Timpul a fost insa scurt si cu toate ca am facut tot ce am putut, realitatea econonica ne-a fost potrivnica. Ne pare rau ca trebuie sa anuntam ca anulam cele doua evenimente. Ne cerem scuze pentru acest fapt si pentru dezamagirea provocata. Vrem sa transmitem multumiri staffului Cavalleria Events, pentru tot sprijinul si eforturile depuse, nu exista niciun dubiu ca sunt profesionisti desavârsiti. Speram sa ajungem la voi in curând, cu cât mai curând cu atât mai bine. Toate cele bune, Lebowksi”.

In line-up-ul Festivalului Posada Rock locul celor de la Lebowski va fi luat de Psycho Symphony (RO).

LEBOWSKI (Polonia) a luat fiinta in 2002 si este cea mai bine cotata trupa poloneza din zona rockului progresiv. Cu primul album, “Cinematic”, Lebowski ofera publicului o experienta senzoriala, ce imbina muzica, latura experimentala si improvizatia. “Cinematic” este un album conceptual, ce cuprinde potrivit membrilor trupei: “muzica unui film inexistent”. Albumul este dedicat marilor figuri ale cinematografiei poloneze si mondiale. Lebowski insemana: Marcin Grzegorczyk – chitara, Marcin Luczaj – synth, Marek Zak – bas si Krzysztof Pakuła – tobe.

AWAKE (RO) se caracterizeaza drept: “trupa oficiala tribut Dream Theater”. Bandul a luat fiinta la initiativa lui Cristi Gram (Phoenix), care in 2011 a descoperit o voce feminina deosebita, potrivita perfect pe muzica celor de la Dream Theater. Componenta trupei a fost completata ulterior in februarie 2012, rezultand o formula inedita: Sabina Abrudian – voce, Mihai Ardelean – claviaturi, Cristi Gram – chitara, Razvan “Lapi” Lupu – tobe si Vlady Sateanu – chitara bass.

Trupa EXPERIENCED?!? (Belgia) este cotata drept “revelatia scenei belgiene”. A luat viata in anul 2002 si in 10 ani de activitate a lansat trei albume si a sustinut nenumarate concerte. Showurile trupei sunt caracterizate de o energie de nestavilit. Componenta formatiei este urmatoarea: Wim “The Madman” D’Hondt – voce & chitara, Pieter “The Worm” Van Den Ede – tobe, Tim “Baseman” Van De Maele – bass & backing vocals, Tom “Tommygun” De Lat – chitara, Kim “Solo” D’Hondt – chitara

Trupa GOTHIC (RO) activeaza din 1992, imbinand cu succes doom-death-ul cu elemente de black, goth sau chiar heavy metal. Albumul de debut, “Touch of Eternity” (1998) a fost unul dintre cele mai bine vandute albume din metalul romanesc de la finalul anilor ’90 si a primit nota 9 din 10, din partea publicatiei germane Metal Hammer. Pe scena din Campulung trupa vine in formula: Alin Petrut – chitara & voce, Taly – bass, Alin Moise – chitara, Dadu – voce, Vlad Golgotiu – tobe.

Alte nume deja confirmate in recital la Posada Rock 2012 sunt: Celelalte Cuvinte, Krypton Reunion (RO), Ava Inferi (Portugalia), Abigail (RO), Infected Rain (Republica Moldova), Shifting Sands (RO), Monarchy (RO), TARG3T (RO), Akral Necrosis (RO), Todo (Republica Moldova).

Biletele se gasesc in magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele Flanco, Unirea Shopping Center (intrarea de langa McDonald’s) sau online pe: Eventim, My Ticket, Biletoo si BLT. Pretul unui bilet de o zi va fi de 20 lei, iar un abonament valabil pentru toate cele 3 zile de festival va costa 40 lei. Achizitia se poate face si online, in format electronic pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinţi la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.

Festivalul Posada este organizat de Primaria Municipiului Campulung, in parteneriat cu Asociaţia Ost Cultural Events si Cavalleria Events.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *