Campania “Te asteptam in librarie!” a ajuns la a patra editie

Aflata la cea de-a patra editie, „Te asteptam in librarie!” este o campanie cu acoperire nationala initiata de Editura Herald in colaborare cu librariile partenere. Campania care va dura pana pe 1 noiembrie urmareste sa-l faca pe cititor sa redescopere libraria ca loc privilegiat de intalnire cu universul cartii si sa evidentieze rolul librarului ca promotor al culturii scrise.

Indemnul lansat in acest an este: „Citeste si calatoreste… cu o carte de la Editura Herald!

O carte de la Editura Herald cumparata de pe rafturile librariei te poate trimite (in urma unei tombole) direct in vacanta, si nu oriunde, ci in destinatii exotice cum ar fi: Thailanda, Maldive sau insulele Seychelles. Printre premii se regasesc si patru sejururi in Romania si alte sase burse-ateliere culturale sustinute de Fundatia Calea Victoriei. Prin cunoasterea universului spiritual si cultural al destinatiei visate, o carte poate transforma un voiaj intr-o adevarata calatorie initiatica. Reducerea acordata pentru 20 de titluri lansate in 2012 dar si altor 20 de titluri, recomandate de librari, este inca un motiv pentru a sustine indemnul de a trece pragul librariilor in aceasta vara.

Vizitand site-ul http://www.teasteptaminlibrarie.ro/, puteti afla lista librariilor partenere si informatii despre cartile aflate in promotie. Tot aici, pot fi urmarite toate etapele derularii campaniei precum si monitorizarea tombolei.

Campania „Te asteptam in librarie!” isi propune sa evidentieze importanta librariei si a librarului in promovarea si comercializarea cartilor. Concursul „Librarul Iscusit” sustine si stimuleaza activitatea librarului pe toata perioada desfasurarii campaniei. Mergand in directia gasirii unor instrumente de lucru care sa eficientizeze munca librarului, site-ul www.libraruliscusit.ro a fost regandit ca un portal de informare detaliata asupra ofertei la zi cit si pentru lansarea si urmarirea comenzilor. Sunt promovate astfel metode noi de lucru si se asigura o transparenta totala in privinta sistemului de punctaj pentru concursul „Librarul iscusit”.

Share

One thought on “Campania “Te asteptam in librarie!” a ajuns la a patra editie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.