Din 24 august avem “Extra paza-n cartier”

Filmul “The Watch/Extra paza-n cartier” (comedie SF, SUA, 2012), in regia lui Akiva Schaffer, va intra in cinematografele din Romania pe 24 august. Scenaristii sunt Jared Stern, Seth Rogen si Evan Goldberg, iar in distributie ii veti gasi pe Ben Striller, Jonah Hill si Vince Vaughn, alaturi de Richard Ayoade.

Singurele lucruri mai periculoase decat amenintarea care pluteste asupra cetatenilor onesti din suburbia Glenview, Ohio sunt chiar cei patru barbati care s-au reunit pentru a-i salva. Faceti cunostinta cu Paza cartierului: Evan (Ben Stiller), barbatul cu spirit civic, Bob (Vince Vaughn), familistul iubitor de distractii, Franklin (Jonah Hill), cel dur si imprevizibil, si Jamarcus (Richard Ayoade), proaspatul divortat in cautarea iubirii.

Cei patru se bucura de toate avantajele de “paznici”: beau bere, pierd vremea si isi fac de cap, copiii ii bombardeaza cu oua, iar politistii ii iau peste picior. Dar cand vehiculul cu care baietii patruleaza loveste o creatura ce lasa in urma o dunga verde si un fel de tentacul, iar ei gasesc un dispozitiv ciudat care emite o raza puternica, e clar pentru toata lumea ca au descoperit ceva mult mai important decat un simplu hot de cartier…

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.