Serial nou marca HBO: „Vicepresedinta”

Un nou serial creat de HBO va debuta pe 18 august in Romania: productia originala „Vicepresedinta / Veep” urmareste povestea Selinei Meyer, care devine vicepresedinta Statelor Unite ale Americii, Julia Louis-Dreyfus (laureata cu Emmy® pentru „Seinfeld” si „The New Adventures of Old Christine”) fiind cea care a preluat rolul principal.

Creatorul serialului este Armando Iannucci, care a obtinut o nominalizare la Oscar® pentru scenariul filmului „In the Loop / Un razboi programat”. Filmat in Washington DC, serialul de comedie „Vicepresedinta”, o are in prim plan pe Julia Louis-Dreyfus in rolul fostei doamne senator Selina Meyer care devine vicepresedinte si descopera ca acest post nu este deloc asa cum si l-a imaginat… ci, mai degraba, asa cum a fost avertizata ca va fi.

Cercul lui Meyer este format din: seful ei de personal Amy (Anna Chlumsky), purtatorul de cuvant cu vechime in functie, Mike McClintock (Matt Walsh), mana ei dreapta si totodata garda ei, Gary (Tony Hale) si secretara Sue (Sufe Bradshaw). Lor li se alatura ambitiosul Dan Egan (Reid Scott), iar increzutul Jonah (Tim Simons) este cel care tine legatura cu Casa Alba. Vicepresedinta alaturi de echipa ei incearca sa se faca remarcati si sa lase in urma o mostenire trainica, fara sa se lase pacaliti de jocurile politice de zi cu zi care definesc capitala.

HBO va difuza in fiecare sambata, de la ora 20.00, cate un episod din cele opt ale primului sezon din „Vicepresedinta”. „Vicepresedinta” va fi disponibil si pe HBO GO, serviciul de streaming lansat de HBO.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.