Ateliere de joaca si dezvoltare pentru copii

Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa“ asteapta copiii cu varstele intre 8 si 12 ani la Atelierele de joaca si dezvoltare organizate in perioada 20 – 31 august 2012. In cadrul Atelierelor, copiii se distreaza si, in joaca lor, isi dezvolta abilitati importante pentru viitor.

Astfel, in cadrul atelierelor vor fi descoperite si aprofundate aspecte precum: comunicarea, increderea, cooperarea, adaptabilitatea, rezolvarea problemelor, creativitatea si spontaneitatea. Se vor folosi piese si accesorii de constructie, parasuta, mingi si alte materiale auxiliare surpriza.

Cursul este structurat in 10 sedinte, de luni pana vineri, in intervalul orar 16.00-18.00 si este sustinut de catre Daniela Stanciu – trainer curs si ateliere la SmartKidsLand, cu experienta de peste 10 de ani in domeniul resurselor umane si de peste 2 ani in lucrul cu copii.

Costurile de participare sunt de 210 lei/copil pentru 10 ateliere, iar inscrierile de participare se fac in limita a 14 locuri, pe adresa de email: florentinap@antipa.ro

Mai multe detalii gasiti aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *