Florin Piersic si Medeea Marinescu sunt din nou “Straini in noapte”

“Straini in Noapte’, un spectacol care se claseaza pe primele pozitii in topul preferintelor iubitorilor de teatru, o adevarata opera de arta regizata de marele maestru Radu Beligan, se va juca din nou pe 5 septembrie, de la ora 20.00, la Teatrul Tineretului (Palatul Copiilor). Protagonistii sunt Florin Piersic si Medeea Marinescu.

In piesa “Straini in noapte”, Florin Piersic joaca rolul lui Pierre, un barbat in floarea varstei care dupa o noapte petrecuta intr-un bar este condus acasa de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie tanara si frumoasa. Ea stie cine este el si tocmai de aceea si-a propus sa-l insoteasca in apartamentul lui, iar el este cel care afla in acea seara un lucru care ii va schimba viata.

Dar pana la dezvaluirea marelui secret, Julietta marturiseste mai intai ca este prostituata si ii cere bani, apoi ca de fapt este reporter si ca face cercetari pentru urmatorul articol, insa aceste intorsaturi de situatie sunt menite sa ne dezvaluie cine sunt cele doua personaje cu adevarat.

Biletele costa 70 lei si se gasesc pe www.blt.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.