Pe 30 august, in Fabrica “E soare/ploua”

Club Fabrica reia la cererea publicului spectacolul “E soare/ploua” cu Vlad Corbeanu, Adrian Radulescu si Dana Paun, in regia Ginei Lazar pe data de 30 august, de la ora 21.00. “E soare/ploua” este o adaptare a piesei “O zi de vara” a celebrului dramaturg polonez Slawomir Mrozek.

Izbut (Vlad Corbeanu) si Neizbut (Adrian Radulescu), doua personaje ajunse in punctul culminant al vietii lor (mai exact fata in fata cu moartea) incearca sa-si gaseasca curajul unul in celalalt, in “tentativele” lor suicidar. Moartea nu se va lasa asteptata, ba chiar va aparea intr-un mod inedit si paradoxal, plina de viata.
Ea le va oferi celor doi o zi de vara cu intamplari neprevazute.

Spectacolul “E soare/ploua”, este o abordare moderna si plina de umor a generalitatilor existentiale specifice anumitor clase sociale mioritico-balcanice, omniprezente in societatea romana moderna. Ineditul acestui spectacol consta si in faptul ca, la finalul acestuia, publicul spectator poate cumpara orice obiect prezent in spectacol.

Rezervarile (in limita locurilor disponibile) se fac la numarul de telefon 021.335.03.23, iar pretul unui bilet este de 20 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *