Ultima Gradina cu Artisti pe 2012 este deschisa in acest weekend

Cea de-a opta editie a evenimentului cultural Gradina cu Artisti se desfasoara in acest weekend in intervalul orar 11.00-20.00, in parcul Gradina Icoanei (Bucuresti, sector 2) si vine in intampinarea pasionatilor de arta cu ateliere de creatie, spectacole de circ, muzica live si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si accesorii handmade.

Cei care isi vor petrece finalul de saptamana in Gradina Icoanei sunt invitati sa isi testeze imaginatia in cadrul atelierelor de creatie artistica sustinute de Creative Arts unde vor invata si vor pune in practica notiuni de: design textil, design de bijuterii si alte accesorii (pantofi si genti). “Picnicul artistic” din Gradina Icoanei va cuprinde si alte activitati inedite printre care: momente de dans, muzica live si mini-spectacole de circ realizate de copiii fara adapost.

Sambata si duminica, 25 si 26 august, amatorii de design vestimentar pot invata cum se realizeaza un tutu, in cadrul unui atelier dedicat acestei piese vestimentare de catre scoala de creatie Creative Arts. In cadrul acestui atelier se vor crea celebrele fuste de balet care au devenit, in prezent, piese vestimentare des folosite de catre tinerele nonconformiste dar si de fetitele cochete.

Duminica, 26 august, cu incepere de la ora 11.00, fundatia PARADA va sustine mini-spectacole de circ ai caror protagonisti vor fi copii si tineri fara adapost. Artistii strazii au pregatit reprezentatii de acrobatie, jonglerie, dar si momente de pantomima.

Cristina Mihaela Radulescu, tanar artist contemporan, va expune colectia “Natura Umana” in cadrul picnicului cultural din Gradina Icoanei. Amatorii de pictura vor putea admira lucrarile artistei, care aduc in prim plan ideea de comuniune om-natura in atmosfera citadina.

De asemenea, Gradina Icoanei face loc din nou unei zone de adoptii de caini si pisici. Asociatiile Robi si Red Panda au amenajat aceasta zona in care copiii si parintii sunt invitati sa adopte un animal care poate lesne deveni cel mai bun prieten. Din zona pentru adoptii nu vor lipsi brosurile si materialele informative in care sunt prezentate beneficiile detinerii unor animale de companie informatii cu privire la importanta sterilizarii si sfaturi cu privire la cresterea cainilor si pisicilor.

Intrarea la evenimentul Gradina cu Artisti este libera.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *