Serialul “Ofiteri incepatori” revine la Diva Universal

Au trecut, deja, doi ani si “bobocii” de la Divizia 15 nu mai sunt chiar niste ofiteri incepatori, ci se pregatesc sa devina politisti experimentati. Dar cum reusesc ei sa ramana integri, sa-si pastreze sentimentele si personalitatile, cu o asemenea profesie? In cel de-al treilea sezon, care debuteaza la Diva Universal luni, 3 septembrie, la ora 21.00, apare o tema fundamentala, care are legatura cu toate personajele: ai grija ce-ti doresti!

Tema i se potriveste mai ales lui Andy. Si-a dorit jobul inapoi si acum l-a obtinut, cu anumite conditii. L-a vrut pe Swarek, l-a castigat si pe el, dar cu cateva conditii. Pe langa toate astea, Andy si-a dorit sa o readuca pe mama sa in viata ei si in sezonul acesta va reusi, dar procesul va fi unul dureros.

Sezonul al treilea din “Ofiteri incepatori/Rookie Blue” aduce un nou membru al echipei – pe fostul soldat Nick Collins, interpretat de actorul Peter Mooney, care influenteaza intr-un mod neasteptat firul actiunii din acest nou sezon. Chiar daca Nick Collins este nou in cadrul Diviziei 15, nu inseamna ca nu e legat, intr-un anumit fel, de echipa.

Primul episod din al treilea sezon al serialului Ofiteri incepatori il aduce, ca invitat special, si pe cunoscutul actor William Shatner, in rolul lui Henry McLeod, un sofer betiv si violent, care are un mare secret, dar si ceva de impartit cu politia.

Serialul va fi difuzat in serile de luni, de la ora 21.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *