Voca People vor sustine sapte reprezentatii in Bucuresti

VOCA PEOPLE ajung in curand in Romania, la Sala ArCuB, unde vor sustine un spectacol deosebit, cu sapte reprezentatii consecutive, intre 31 octombrie si 4 noiembrie. VOCA PEOPLE creaza o comedie muzicala de senzatie. Ei combina intr-un mod surprinzator interpretarea a capella cu stilul modern al beatbox-ului, cu ajutorul caruia imita sunetele unei intregi orchestre (tobe, trompete, chitare si multe altele) fara sa folosesca niciun instrument muzical.

Spectacolul are un concept unic. Undeva in Univers exista o planeta alba si stralucitoare, numita VOCA, pe care singura modalitate de comunicare este muzica. Dupa un mileniu de calatorii prin spatiu, cativa locuitori ai acestei planete, extraterestrii prietenosi VOCA PEOPLE, ajung pe Terra. Nava lor spatiala aterizeaza pe Pamant pentru a-si alimenta generatoarele vehiculului cosmic cu energia muzicala a celor mai cunoscute hituri de la noi.

VOCA PEOPLE este format din 8 muzicieni – extraterestri: trei cantarete, fiecare apartinand cate unui registru muzical (soprana, mezzosoprana si alto), trei solisti masculini (tenor, bariton si bass) plus 2 interpreti de beatbox, care emit sunete nepamantene, extraordinare. Ei exploreaza universul sonor al melodiilor interpretate de-a lungul timpului de ABBA, Queen, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Glenn Miller, George Michael, Spice Girls etc, precum si al creatiilor clasice ale marilor compozitori: Mozart, Brahms, Bach, Beethoven, Bizet, Händel, Rossini si Carl Orff – in total peste 70 de piese muzicale.

Reprezentatiile celor de la VOCA PEOPLE vor avea loc la Sala ArCuB, dupa urmatorul program:

31 octombrie, 1 noiembrie si 2 noiembrie, de la ora 20.00
(cate o reprezentatie pe zi)

3 noiembrie si 4 noiembrie, de la ora 18.00 si de la ora 21.00
(cate doua reprezentatii pe zi).

Biletele, in valoare de 150 lei si 120 lei, vor fi puse in vanzare incepand cu data de 1 septembrie si vor putea fi achizitionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *