Alina Manole canta despre povestile voastre

Alina Manole, Adrian Cristescu, Tudor Olaru si… un invitat surpriza va asteapta sa petreceti impreuna o seara muzicala pe 7 septembrie, de la ora 21.00, in Garage Club & Lounge din Bucuresti. Rezervarile se fac la numarul de telefon 0769.42.72.43, iar accesul este permis pe baza de bilet (la intrarea in club), care va costa 25 lei.

Nu exista secrete unice, nu exista povesti ascunse care sa nu aiba aceeasi reteta… si inainte sa va revoltati… ascultati ce canta Alina Manole. Atat de mult despre fiecare dintre voi, despre fiecare dintre intunecimile voastre, despre dorintele ascunse adanc in inima, despre iubirile peste care nu ati trecut, despre oricare “celalalt” cu care ati petrecut o noapte, fericiti si … neadevarati. Suna cunoscut, rascolitor, suna a bataie in porti inchise… Cineva canta despre voi, despre fiecare dintre voi, cineva isi asuma istoriile voastre ca si cand ar fi ale ei…toate. O pacatoasa! Pentru cei care o stiu deja si se reintorc, de fiecare data, pentru linistea de dupa concert, se anunta si
piese noi. Intre timp se traieste! Pe 7 septembrie, mergeti la un concert folk-jazz, cu muzica Altfel si cu subiecte interzise celor fara simtul umorului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *