Intalnire cu un maestru Sundao in Libraria Bastilia

Editura Herald si Maestrul Jae–Sheen Yu va invita la o intalnire cu Sundao in ziua de 12 Septembrie 2012, ora 18.30, la Libraria Bastilia din Piata Romana. In cadrul evenimentului va fi lansata cartea “Sundao. Respiratia daoista si practica vindecarii”, iar Maestrul Ja-Sheen Yu va impartasi celor prezenti din cunoasterea si experienta sa.

Expunerile vor fi insotite de demonstratii practice care vor evidentia beneficiile unei respiratii corecte si constiente.
In continuarea evenimentului va fi organizata o sesiune de intrebari si raspunsuri. De asemenea Maestrul Yu va oferi autografe pe cartea sa publicata in limba romana.

Invitati:
Maestrul Jae–Sheen Yu
Gabriela Deniz, editor, Editura Herald
Camelia Cioba, Fundatia “Floarea-vietii”
Andreea Serbanescu, practicant Sundao
Moderator: Vlad Doroican, Editura Herald

JAE-SHEEN YU, cunoscut si sub numele spiritual de Jeong Mok, nume ce i-a fost dat de catre invatatorul sau, este unul dintre cei mai inovatori si dinamici instructori ai traditiei Sundao, un maestru invatator si vindecator nascut in Coreea de Sud. Dupa ce s-a stabilit in SUA in 1998, a deschis centre in California si Arizona. In prezent, este director al programului Sundao USA.

Maestrul calatoreste in toata lumea, oferind seminarii de meditatie, sesiuni de vindecare, circuite de studiu si programe de retreat in Asia, Europa, Rusia si SUA, pentru adulti, copii si diferite organizatii. Prin munca sa, el a indrumat si ajutat mii de oameni in procesul lor de dezvoltare si transformare spirituala, pentru ca acestia sa poata trai sanatosi si constienti.

Sundao este o arta de vindecare traditionala daoista, o practica de pregatire a mintii si trupului pentru dezvoltare fizica, mentala si spirituala, o metoda care ne face capabili sa integram si sa armonizam intreaga noastra fiinta – minte, trup si spirit. Sundao consolideaza in corp energia Qi astfel incat toate bolile fizice, mentale si emotionale se pot vindeca.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.