Euforia TV scoate din arhiva “Ally McBeal”

Toamna aceasta, Euforia TV aduce in prim-plan seriale americane de mare succes international, subiecte captivante, intrigi pe masura si actori de renume. Grila se va deschide cu difuzarea celebrului serial “Ally McBeal” care va putea fi urmarit din 17 septembrie la Euforia TV, de luni pana joi, de la ora 23.00.

Serialul “Ally McBeal” a avut nici mai mult nici mai putin de 33 de moninalizari la premiile Emmy si 5 premii castigate, 4 Globuri de Aur, a fost nominalizat la Satellite Awards si Bafta Television Awards. De-a lungul anilor, Ally si colegii sai au cucerit inimile a milioane de telespectatori din intreaga lume.

Practic necunoscuta publicului de televiziune inainte de “Ally”, Calista Flockhart a intrat spectaculos in rol si a ajuns rapid in centrul atentiei publicului imediat dupa lansarea acestui serial.

Billy, iubitul din copilarie al lui Ally, lucreaza la firma de avocatura unde ea tocmai s-a angajat. Nu numai ca Billy s-a casatorit, iar superba lui sotie, Georgia… este tot avocat. In plus, Ally pierde primul ei caz, care ar fi trebuit sa fie “o victorie usoara”. Ar putea oare lucrurile sa mearga mai prost de atat? Poate ca Ally ar trebui sa urmeze sfatul actionarului principal al firmei, Richard Fish: “Castiga suficienti bani si toate celelalte vor veni dupa aceea.” 🙂

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.