Antique Marquet se deschide in 12 septembrie la Romexpo

Intre 12 si 15 septembrie, peste 50 de expozanti isi vor da intalnire cu iubitorii de arta si obiecte de colectie
in Pavilionul C3 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, cu ocazia celei de-a VII-a editii a Targului de obiecte de arta si antichitati, ANTIQUE MARKET, anunta un comunicat al organizatorilor.

ANTIQUE MARKET VII isi propune sa gazduiasca, pentru expunere, evaluare si vanzare piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, jucarii, carti si vehicule de epoca si multe altele.

Printre obiectele pe care publicul vizitator le va putea admira si achizitiona pe perioada evenimentului se vor numara carti si tiparituri vechi, chiar si de secol XVII cu tematica religioasa, medicala sau insemnari de calatorie, mobilier de epoca restaurat si multe alte piese de mare valoare.

Intr-o alaturare deloc intamplatoare cu targul de mobila BIFE, evenimentul isi propune, odata in plus, sa ne ajute sa facem loc frumosului in vietile noastre prin colectionarea de obiecte a caror valoare reinvie magia trecutului boem al Bucurestiului de altadata.

Mai multe informatii gasiti aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.