Kempes si Rezident Ex te trimit la Sonisphere UK 2013!

Kempes si Rezident Ex ofera fanilor un dar special: unul dintre spectatorii prezenti la concertul din 21 septembrie va castiga un abonament la editia din Marea Britanie a Festivalului Sonisphere 2013, anunta organizatorii evenimentului. Pentru a lua parte la tombola trebuie sa parcurgi urmatorii pasi: inregistreaza-te, cu numele si emailul, in sectiunea de newsletter de pe http://www.kompasevents.ro/, apoi completeaza, in campul destinat comentariilor, codul de bare al biletului/biletelor pe care le detii.

Toate codurile de bare valide vor fi automat inscrise la tombola ce are ca miza prezenta la Sonisphere 2013. Castigatorul va fi extras in ziua concertului. Concursul este organizat de Kompas Events si Metalhead. Tot in ziua concertului vor fi desemnati si castigatorii celor doua chitare Fender puse la bataie de Rock FM si Guitar Shop.

Pentru concertul Rezident Ex si Desant din 21 septembrie sunt in vanzare doua categorii de bilete:

Acces general – 60 lei
Bilete VIP – 100 lei (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti)

Detinatorii de bilete VIP vor avea parte de o experientamemorabila: ei vor avea posibilitatea sacontinue noaptea, alaturi de artisti, in Ageless Club. After party-ul va avea loc dupaterminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

Biletele sunt disponibile in toat areteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langaMcDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Bilete in format electronic sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *