La Teatrul Nottara se face “Schimb de sotii”

Teatrul Nottara va invita la “Schimb de sotii”, o piesa despre casnicie si fericirea conjugala, in care Aurel Baranga inveleste drama cuplului plictisit intr-o comedie de tip farsa. Spectacolul, in regia Dianei Lupescu, avandu-i in distributie pe Silviu Biris, Tania Popa, Magda Catone si Cristian Nicolae se va juca pe 25 septembrie, de la ora 19.30, in sala Horia Lovinescu.

Compozitorul Cristofor Bellea, fire autentica de artist, se indragosteste de sotia actrita a prietenului sau, un dascal timid, si evident cade in plasa farselor, regretand in final ratacirile sale sentimentale.

Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, Arte International – Libraria Eminescu, EuroGSM – Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center – aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM – Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), EuroGSM – Bucuresti Mihalache (B-dul Ion Mihalache, nr. 92), si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Share

2 thoughts on “La Teatrul Nottara se face “Schimb de sotii”

  1. cea mai slaba piesa de teatra vazuta in 25 de ani,actorui tineri dar pacat nu ajung la valoarea actorilor de altadata,nu exista dictie,nu exista implicare emotionala,nu exista mai nimic ,pacat ,Imi pare rau sa spun dar pe 25 septembrie 2012 ora 19.30,am iesit dupa primul act,imi pare rau ca am venit si nu am vazut nimic,Sper ca este singura piesa in care joaca acesti tineri.Paca t,de actrita Magda Catone ca a jucat alaturi de ei,dansa a mai ridicat putin nivelul piesei dar nu destul.

  2. Am vizionat aseara piesa la Teatrul Notara, ni s-a parut foarte reusita,toti actorii au jucat foarte bine,poate au mai exersat intre timp.Recomand piesa, primele 15 minute au parut destul de plictisitoare ,dar pe masura ce actiunea a evoluat ni s-a parut foarte captivanta piesa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.