Nicu Alifantis & Zan canta pe 5 octombrie in Hard Rock Cafe

Dupa aproape un an de absenta de pe scena bucuresteana, Nicu Alifantis & Zan pregatesc un concert de mare rafinament, pentru reintalnirea cu publicul din capitala. Show-ul va avea loc vineri 5 octombrie, in Hard Rock Cafe, unde spectatorii vor fi delectati cu piese foarte iubite, precum “Emotie de toamna”, “Ce bine ca esti”, “Umbra”, “Ploaie in luna lui marte”, “Dupa Melci” sau “Piata Romana numarul 9”, dar vor avea ocazia sa se familiarizeze si cu unele compozitii mai recente, care vor intra pe viitorul album semnat Nicu Alifantis.

Nicu Alifantis impresioneaza prin varietatea trailor pe care le starneste in randul publicului, spectatorii considerand adesea ca: “fiecare concert al trubadurului este un carusel al emotiilor, zambetelor si romantismului.” In decursul unei cariere de aproape 40 de ani, Nicu Alifantis a lansat peste 15 albume, a compus muzica pentru numeroase reprezentatii teatrale si a sustinut mai mai mult de 4500 de concerte.

Pentru concertul eveniment, din Hard Rock Cafe pretul biletelor variaza in functie de categorie:

Categoria VIP – 120 lei (intalnire & poza cu trupa, afis & CD cu autograf)

Categoria I – 80 lei – loc la mese (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe)

Categoria II – 60 lei – loc la mese (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe)

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.