Al doilea volum al trilogiei “Fifty Shades” a aparut la Editura Trei

Trilogia “Fifty Shades” de E L James este un bestseller mondial absolut, cu 40 de milioane de exemplare din trilogie vandute in intreaga lume in doar 4 luni. Al doilea volum al trilogiei, intitulat “Cincizeci de umbre intunecate” a aparut la Editura Trei, in colectia Eroscop, unde poate fi gasit alaturi de primul volum al trilogiei – “Cincizeci de umbre ale lui Grey”, care a fost reeditat.

Trilogia a marcat o noua era in industria cartii: dupa ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia a fost publicata in format de carte tiparita, inregistrand vanzari de 40 de milioane de exemplare in doar 4 luni. Cele trei romane au fost traduse in peste 37 de tari, iar aparitia lor a fost salutata de celebrele publicatii New York Times si Wall Street Journal. Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost castigate de Universal Pictures.

Intimidata de gusturile speciale si secretele intunecate ale tanarului si frumosului om de afaceri Christian Grey, Anastasia Steele se desparte de acesta si isi incepe cariera la o editura din Seattle. Insa dorul de Christian o urmareste neincetat, iar atunci cand acesta ii propune un nou “contract”, Anastasia nu poate rezista. Ei reincep relatia, iar Anastasia afla mai multe despre trecutul chinuitor al iubitului ei pervertit, provocator si macinat de framantari.
In timp ce Christian se lupta cu demonii sai interiori, Anastasia este nevoita sa se confrunte cu furia si invidia unei femei care a facut parte din trecutul lui Grey si trebuie sa ia cea mai importanta decizie din viata sa.

E L James traieste la Londra, este casatorita si are doi baieti adolescenti. A lucrat ca producatoare TV si a visat intreaga viata sa scrie carti pentru publicul larg. A inceput sa scrie si sa-si posteze textele pe un site al fanilor seriei AMURG. Trilogia a fost initial publicata in format de e-book, fiind in prezent cel mai bine vandut titlu din istoria cartii electronice. Editata ulterior in format de carte, trilogia avea sa devina un bestseller incontestabil.

In curs de aparitie la Editura Trei se afla volumul “Cincizeci de umbre descatusate”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *