Anthony Hopkins performeaza “Ritualul” la HBO

Thriller-ul american din 2011 “Ritualul/The Rite” va fi difuzat la HBO pe data de 22 septembrie, incepand cu ora 22.00. Inspirat din fapte reale, filmul “The Rite”, in regia lui Mikael Håfström, este bazat pe cartea omonima scrisa de jurnalistul Matt Baglio. In distributir ii regasim, printre altii, pe Anthony Hopkins, Rutger Hauer si Maria Grazia Cucinotta.

Fascinat de ritualurile de exorcizare, tanarul Michael Kovak (Colin O’Donoghue) se indreapta spre Vatican, locul unde intrebarile sale ar putea primi un raspuns. Considerand aceste practici mai degraba nefondate si mizand mai mult pe latura psihiatrica a tratamentului, Michael va fi atras extrem de repede intr-o lume pe care nu o intelege inca pe deplin.

Initiat de preotul Lucas (Anthony Hopkins), acesta va descoperi treptat fetele intunecate ale credintei. Sub indrumarea parintelui, care a performat mii de exorcizari, armura lui Michael incepe sa se crape. El se trezeste atras intr-un caz tulburator care pare a transcende chiar si puterile preotului Lucas si ia cunostinta de un fenomen pe care stiinta nu poate sa-l explice sau sa-l controleze si care il face sa se indoiasca de credinta sa.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.