Metale in Mojo: Goodbye To Gravity, Voodoo si Breathelast

Trupele Goodbye To Gravity, Voodoo si Breathelast vor canta joi, pe 27 septembrie, de la ora 20.00, in Mojo Music Club din capitala (Str. Gabroveni, nr. 14). Goodbye To Gravity este o formatie de metal din Bucuresti, care s-a nascut dintr-un mix neasteptat: fosti membri ai formatiei de heavy-metal THUNDERSTORM si castigatorul editiei 2008 a concursului TV “Megastar”, Andrei Galut. Albumul de debut al trupei, a fost masterizat de Jens Bogren (Soilwork, Opeth, Kreator) in Fascination Street Studios, Suedia si va fi lansat anul acesta.

Printre multe aparitii la festurile importante din tara precum B’estfest si Romanian Rock Meeting, cei de la Goobdye To Gravity au fost selectati din peste 2000 de trupe pentru participarea la New Blood Award, concurs desfasurat la Summer Breeze Open Air 2012 in Germania.

“Nascuta” in 2010, datorita unei dorinte de a canaliza eforturile si interesul muzical general al membrilor formatiei intr-o directie unica, cu un sunet concret, trupa BreatheLast a lansat in ianuarie 2012 EP-ul de debut care ii poarta numele si pregateste un al doilea material.

Trupa Voodoo a luat nastere inca din anul 2005 din dorinta de a aduce un suflu inedit in muzica romaneasca. De-a lungul timpului, componenta trupei s-a schimbat pana a ajuns la formula de astazi: Cristi, Fabian, Cosmin si Matei. Voodoo abordeaza un gen muzical unic pentru Romania, rock modern cu influente de dancehall si raggae, reusind astfel sa fie o pata de culoare in peisajul muzical romanesc.

Biletul de intrare va fi 20 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *