59 de romane au intrat in cursa pentru 10 000 de euro

59 de romane au fost inscrise la Premiul literar “Augustin Fratila” – romanul anului 2011, oferit de compania Philip Morris Trading, in cadrul concursului organizat de Asociatia Casa de cultura cu sprijinul InterContinental si Editura ALL, anunta un comunicat al organizatorilor. Premiul pentru romanul castigator este de 10 000 de euro.

59 de romane au indeplinit conditiile specificate de regulamentul concursului si au intrat in prima etapa de jurizare, cea a juriului de specialitate. Format din criticii literari Alex Stefanescu, Dan C. Mihailescu si Daniel Cristea-Enache, juriul de specialitate va stabili cinci autori finalisti care vor intra in cea de-a doua etapa. Numele celor cinci vor fi comunicate in 8 octombrie atat pe site-ul Asociatiei www.acadecu.ro, cat si direct, tuturor celor care s-au inscris.

In etapa a doua de jurizare, care va avea loc intre 10 octombrie si 2 noiembrie, 20 de bloggeri vor alege castigatorul premiului, acordand puncte de la 1 la 5 fiecarui roman finalist. Autorul al carui roman va primi cel mai mare punctaj va fi rasplatit cu Premiul literar “Augustin Fratila” – romanul anului 2011, in valoare de 10.000 de euro. Ceremonia in cadrul careia se va acorda Premiul va avea loc in 7 noiembrie 2012 la Hotel InterContinental Bucuresti.

Detalii despre romanele inscrise in concursul Premiul literar “Augustin Fratila” – romanul anului 2011, oferit de compania Philip Morris Trading gasiti pe site-ul www.acadecu.ro, urmand linkul.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.