Helloween si Gamma Ray vin impreuna in Romania anul viitor

Helloween, alaturi de colegii lor de la Gamma Ray, vor concerta pe 16 martie 2013 in Bucuresti. Concertul va avea loc la Arenele Romane si face parte din turneul “Hellish Rock Part II”, care a debutat in 2007 si a parcurs peste 30 de tari. Evenimentul de la Bucuresti este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Intemeiata in 1984 de catre Kai Hansen (voce), Michael Weikath (chitara), Markus Grosskopf (bas) si Ingo Schwichtenberg (tobe), Helloween s-a facut rapid remarcata drept o adevarata deschizatoare de drumuri in ceea ce priveste scena europeana de power-metal.

Primele trei albume ale trupei – “Walls of Jericho” si “Keeper of the Seven Keys”, partea 1 si partea a 2 a – sunt considerate capodopere ale genului, imbinand cu maiestrie amplitudinea sonica a metalului autentic cu acea putere coplesitoare de a vraji si “intoxica” urechea, specifica pop-ului. De atunci, germanii au lansat inca 13 materiale pe masura, au sustinut numeroase turnee mondiale si au vandut peste 5 milioane de albume. Mai mult, peste doi ani Helloween implineste frumoasa varsta de 30 de ani.

Cu toate acestea, formatia nu are de gand sa se blazeze. Pe data de 18 ianuarie 2013 trupetii vor lansa albumul cu numarul 16, “Straight Out Of Hell”, produs de Charlie Bauerfeind, bunul prieten al germanilor. Discul a fost inregistrat in studioul “Mi Sueno”.

Componenta Helloween:

Andi Deris – voce
Michael Weikath – chitara si chitara ritmica
Markus Grosskopf – bas
Sascha Gerstner – chitara si chitara ritmica
Daniel Löble – tobe

Fratii mai heavy si mai energici ai celor de la Helloween, Gamma Ray fac cinste numelui lor si dovedesc de fiecare data ca brandul lor specific de radiatii gama-metal nu poate avea decat efecte benefice asupra ascultatorilor. Formatia a fost intemeiata in 1989 de Kai Hansen, fostul vocalist Helloween, dupa ce acesta a parasit proiectul. Pana acum, trupa a lansat 10 albume si il pregateste pe cel de-al unsprezecelea, “TBA”, care va aparea in cursul lunii ianuarie.

Componenta Gamma Ray:

Kai Hansen – voce, chitara si chitara ritmica
Henjo Richter – clape si chitara
Dirk Schlächter – bas
Michael Ehré – tobe

Primele 350 de bilete au valoarea de 87 lei iar urmatoarele 97 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 110 lei.
Important: Numarul biletelor e limitat la 1.500 bucati! Acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.