Atelier de desen si ilustratie de carte

Editura Vellant & Studio Creativ va asteapta la sediul Fundatiei Lowendal pentru o seara de poveste miercuri, 3 octombrie, intre orele 18.00 si 20.00 unde vor avea loc o lectura de povesti si un atelier de desen si ilustratie de carte pornind de la cartea “Seminte de cabane”, de Philip Lechermeier. Atelierele sunt gandite pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani. Pentru înscrieri: contact@studio-creativ.ro | 0724 569 037. Tariful este de 40 lei/atelier.

Cele mai frumoase povesti aparute la Editura Vellant primesc toamna aceasta haine noi in cadrul atelierelor de ilustratie pentru cei mici sustinute de Studio Creativ sub acoperisul primitor al Fundatiei Löwendal. Patru povesti Vellant vor fi citite, desenate si folosite ca pretext pentru inventarea unora noi: Seminte de cabane, Povestiri dupa Shakespeare, Basme de pretutindeni si Povesti la gura sobei. Primul dintre cele patru ateliere se desfasoara miercuri, 3 octombrie, si porneste de la povestea Semintelor de cabane, spusa de Philip Lechermeier, ilustrata de Eric Puybaret si tradusa de Serban Foarta.

Micii ilustratori inscrisi la atelier vor putea descoperi povestea fantastica a lui Alphonso de Copacabana, care viziteaza rand pe rand cabana de turta dulce a a micilor Hänsel si Gretel, cabana arboricola, cabana de matase, cea de nisip, cabana din carti de joc, pe cea de la capatul pamantului si multe, multe altele. Ilustratorii-exploratori vor avea inspiratie din plin pentru propriile lor cabane desenate multicolor in cadrul atelierului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *