TROOPER prezinta afisul concertului aniversar Tari ca muntii

TROOPER a dat publicitatii afisul concertului aniversar “Tari ca muntii,” care va avea loc pe 2 noiembrie in Club Chaos (fost Jukebox Venue) si care sarbatoreste 10 ani de la aparitia albumului “Trooper I”, un disc de referinta in istoria trupei. Grafica afisului a fost aleasa in urma unei campanii interactive derulate pe pagina de Facebook a formatiei targovistene.

Coiotu’, vocalistul trupei, detaliaza: “acesta este un concert deosebit, prin care serbam un deceniu de la lansarea albumului TROOPER I, un album ce a devenit, intre timp, un reper atat in cariera noastra cat si pe scena rock din Romania. Statutul acesta il datoram prietenilor nostri, celor care au fost si sunt alaturi de noi la fiecare pas. De aceea, am decis sa le oferim lor sansa de defini identitatea vizuala a acestui eveniment special. Rezultatul il vedeti astazi”.

“Strigat”, “Tari ca muntii”, “Pentru tot ce-a fost”, “Dorinta”, “Cum vreau eu”, “Totul e fals” sau “Inca o lupta,” piese cu care cei de la TROOPER au facut istorie in heavy metalul romanesc si si-au castigat locul in inima celor care le sunt alaturi de 10 ani, vor face parte din setlistul spectacolului aniversar. Show-ul va avea concept unitar, construit in jurul sintagmei simbol «Tari ca muntii».

Biletele pentru concertul din Bucuresti sunt deja in vanzare, la pretul de 20 lei. Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *