Tara (von Neudorf) expune la Viena

Vernisajul expozitiei „In the Name o…” semnata Tara (von Neudorf), curator Diana DochiaJoi, va avea loc pe 4 octombrie, ora 18.30, la STRABAG ARTLOUNGE VIENNA, Austria. Publicul amator de arta contemporana va putea viziona expozitia in perioada 4 octombrie – 31 octombrie 2012 la sediul Strabag Artlounge Vienna, Donau City Strasse 9, 1220 Viena, Austria. Mai multe detalii pe www.strabag-kunstforum.at.

Expozitia „In the Name of…” semnata Tara (von Neudorf) este prezentata publicului austriac ca urmare a nominalizarii artistului Tara (von Neudorf) la premiul Strabag International Artaward 2012 acordat de Strabag-Kunstforum. In perioada 24 septembrie 2012 – 24 octombrie 2012 Tara (von Neudorf) va avea o rezidenta la Strabag-Kunstforum.

„In the Name of…” semnata Tara (von Neudorf) este prima expozitie personala de mare anvergura prezentata de artist in spatiul austriac. Expozitia cuprinde in jur de cincizeci de obiecte de grafica si sculptura, dintre care patruzeci de desene in marker si vopsea pe suprafata unor harti vechi de dimensiuni mari. Proiectul „In the Name of…” cuprinde o suta de desene pe harti vechi, de mari dimensiuni ce reprezinta imaginea triumfala a unor cosciuge cu soldatii morti intorsi in tara din cadrul diferitelor conflicte armate si omagiati. Expozitia de la Strabag Artlounge Viena, cuprinde o selectie din cadrul amplului proiect, fiind un prim episod, urmat de altele organizate in diferite centre artistice din Europa.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.