“Hotel Transylvania” intra in cinematografele noastre pe 19 octombrie

Bine ati venit la “Hotel Transylvania”, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monstrii impreuna cu familiile se pot simti in largul lor, fara a fi deranjati de oameni. Filmul, in regia lui Genndy Tartakovsky, va putea fi vizionat si in cinematografele din Romania incepand cu data de 19 octombrie in varianta originala (engleza) sau dublat in limba romana.

Intr-un weekend cu totul special, Dracula i-a invitat pe cativa dintre cei mai faimosi monstri ai lumii — Frankenstein cu sotia, Mumia, Omul Invizibil, o familie de varcolaci si multi altii — pentru a sarbatori cea de-a 118-a zi de nastere a fiicei sale, Mavis. Lui Dracula nu i se pare ca va avea probleme daca va comanda in afara mancarea pentru petrecerea acestor ciudati. Dar universul sau se va prabusi cand un muritor de rand va pune piciorul pentru prima data in acest hotel si… se va imprieteni cu Mavis.

“Hotel Transylvania este o poveste despre un tata si o fiica – numai ca tatal se intampla sa fie Dracula”, explica regizorul filmului. “Ca toti tatii, el este prea protector cu fiica lui si intra usor in panica, dar altfel, e adorabil, un tata care ar face orice pentru fetita lui, dar care pe de alta parte nu seamana cu ceilalti tati, pentru ca este… Printul Intunericului.”

Un aspect care diferentiaza “Hotel Transylvania” de alte filme ale genului este faptul ca toti actorii au fost adusi in acelasi studio de inregistrari pentru a citi replicile personajelor – in felul acesta dandu-le sansa de a interactiona ca intr-un film de actiune live. In definitiv, multi dintre actori, cum ar fi Adam Sandler, Kevin James, David Spade si Steve Buscemi se cunosc de multi ani si au lucrat impreuna la numeroase filme, iar perspectiva de a lucra din nou impreuna le-a facut o enorma placere.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.