S-au pus in vanzare bilete la pret redus pentru concertul Richard Clayderman

La putin timp dupa anuntarea concertului care va fi sustinut de celebrul pianist Richard Clayderman la Sala Palatului in luna martie 2013, organizatorii evenimentului au decis sa puna in vanzare bilete cu preturi promotionale pentru fiecare categorie de loc in parte. Promotia se desfasoara pana pe 31 decembrie 2012. In cele trei luni de zile, admiratorii artistului vor avea posibilitatea sa-si achizitioneze bilete la preturi avantajoase, dupa cum urmeaza:

– 95 lei – Cat.IV;
– 140 lei – Cat.III;
– 200 lei – Cat.II;
– 250 lei – Cat.I;
– 400 lei – VIP.

Incepand cu luna ianuarie 2013 pretul acestora va fi majorat, exceptie facand categoria VIP unde preturile vor ramane neschimbate. Persoanele interesate isi pot procura biletele din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, in librariile Carturesti, Humanitas, la Sala Palatului si online prin www.eventim.ro.

Concertul Richard Clayderman organizat de Phoenix Entertainment se va desfasura pe scena Salii Palatului in data de 21 martie 2013, unde artistul se va afla alaturi de orchestra sa. Supranumit “Prince of Romance”, Richard Clayderman le va oferi romanticilor de toate varstele aproximativ doua ore de reverie, timp in care vor avea sansa de a asculta piese de mare succes international. Fenomen unic in istoria Frantei, Clayderman este un colectionar de trofee, fiind detinatorul a peste 267 discuri de aur, si a nu mai putin de 70 discuri de platina.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *