“Biloxi Blues” se joaca la Palatul Copiilor pe 22 octombrie

O noua reprezentatie a spectacolului “Biloxi Blues”, in regia Iarinei Demian, va avea loc pe 22 octombrie la ora 20.00, la Palatul National al Copiilor. Din distributiE fac parte Tudor Chirila, Andrei Serban, Bogdan Cotlet, Andrei Hutuleac, Mircea Postelnicu, Paul Ipate, Radu Iacoban, Ioana Barbu si Stefana Samfira.

Din 2006 incoace, “Biloxi Blues” a adunat sute de spectatori in salile de spectacol, atat in Bucuresti la Teatrul de Comedie, cat si in amplul turneu prin tara desfasurat in 2007, care si-au aratat aprecierile de fiecare data prin aplauze frenetice. Piesa lui Neil Simon surprinde intr-un cadru special drumul spre maturizare, iar scenele sunt presarate cu replici inteligente care surprind umorul si in acelasi timp seriozitatea momentelor.

Nu-i gasesc niciun cusur, este viu si adevarat, este plin de umor, dar si de nostalgie. Actorii sunt strasnici, s-au maturizat in rolurile lor si parca sunt din ce in ce mai talentati. Tudor Chirila, Paul Ipate, Andrei Hutuleac, Radu Iacoban, Bogdan Cotlet, Mircea Postelnicu, Andrei Serban si nu in ultimul rand Ioana Barbu si Stefana Samfira. Marea noastra tristete este ca se joaca atat de rar…fiindca nu avem un sediu propriu.

Luni 22 octombrie va fi din nou sarbatoare. Se joaca Biloxi Blues, la Palatul Copiilor. De fiecare data il jucam ca si cum ar fi pentru prima sau pentru ultima oara. Vom fi cu totii la posturile noastre!” (Iarina Demian)

Spectacolul este o coproductie artEST, ArCub si Teatrul de Comedie.

Pentru spectacolul din data de 22 octombrie, biletele se pot achizitiona de pe bilete.ro sau prin e-mail catre gabriela.cotet@agentiadevise.ro. Pretul unui bilet este de 60 de lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *