Expozitie de fotografie: “The other faces of Eve”

La intrebarea “Ce stii despre Eva?”, cei mai multi se vor lansa in citarea textelor biblice sau in abordarea temei feminitatii, a pacatului, a ispitei, a nuditatii, a nesupunerii si curiozitatii primordiale. Teme destul de frecvent intalnite in lucrarile multor artisti, in diverse interpretari, lucru atat de bine stiut incat poate e mai bine sa nu insistam asupra lui.

Andreea Chiru, Raluca Deca si Anca Mitroi si-au pus intrebarea fireasca: “Asta e tot?” Apoi au facut un lucru menit sa le ajute sa afle raspunsul: au fotografiat-o pe Eva… Rezultatul il puteti afla vizitand expozitia de fotografie “The other faces of Eve” organizata de Danaartgallery la Galeria Odeon, aflata in foaierul salii Studio, calea Victoriei 40-42 pana pe 5 noirmbrie.

In felul acesta veti fi ispititi sa aflati chiar propriile raspunsuri sau veti pleca de acolo cu alte intrebari. Vernisajul expozitiei are loc marti 23 octombrie incepand cu ora 18.30, pe un fundal sonor mai mult decat potrivit evenimentului asigurat de “Virtual Picnic”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *