“Celeste si Jesse pentru totdeauna” are premiera in Romania pe 9 noiembrie

Sony Pictures Classics prezinta filmul “Celeste and Jesse Forever/Celeste si Jesse pentru totdeauna”, o productie Envision Media Arts si Team Todd, in regia lui Lee Toland Krieger. Pelicula este distribuita la noi de InterComFilm si va avea premiera in Romania pe 9 noiembrie.

Celeste (Rashida Jones) si Jesse (Andy Samberg) s-au cunoscut in liceu si s-au casatorit de tineri. Cu timpul, insa, s-au indepartat unul de celalalt. Acum, la varsta de 30 de ani, Celeste este patroana unei mari firme de consulting, in timp ce Jesse este, din nou, somer si nu pare ca se grabeste sa iasa din aceasta situatie. Celeste este convinsa ca trebuie sa divorteze de Jesse – ea este in plina ascensiune, pe cand el se afla pe o panta descendenta. In plus, daca se despart acum, pot ramane prieteni buni, care se ajuta reciproc. Jesse accepta, pasiv, trecerea la simpla prietenie, desi inca o iubeste pe Celeste.

Pe masura ce demersurile de separare avanseaza, Celeste realizeaza, cu durere in suflet, ca a tratat cu superficialitate relatia lor si ca decizia ei – care atunci i se paruse matura si bine intentionata – este, de fapt, una impulsiva si egoista. Insa sincronizarea ei cu Jesse este departe de a fi perfecta.

“Celeste and Jesse Forever” este o varianta tonica, reconfortanta si realista a comediei romantice conventionale, explorand atat partea comica, cat si complexitatea iubirii si a prieteniei. “Will si cu mine am crescut cu comedii romantice, insa preferatele noastre erau cele in care predominau aspectele triste.”, spune Rashida Jones – co-autoare a scenariului, impreuna cu actorul Will McCormack – si totodata interpreta personajului Celeste. “Intentia noastra a fost sa rasturnam ideea preconceputa pe care o are oricine despre acest tip de poveste. Desigur, toti cunoastem arhetipurile si tiparele unei comedii romantice. De aceea, noi ne-am propus sa le rasturnam, pastrand umorul si legatura emotionala cu publicul, dar aducand un element nou.”

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *