TNB reia doua spectacole de succes

Teatrul National din Bucuresti anunta pentru saptamana care vine reluarea a doua spectacole de succes din repertoriul stagiunii trecute: “Un duel” (7 noiembrie, ora 19.30, Sala Mica) si “Sinucigasul” (10 si 11 noiembrie, ora 19.30, Sala Mare).

Dramatizare dupa nuvela lui Cehov cu acelasi nume, “Un duel” este un spectacol captivant despre o lume in care relatiile intre oameni s-au degradat, intocmai ca si astazi. “Un duel” intre marile teme cehoviene, citite intr-o cheie moderna. O poveste despre cuplu, intr-o atmosfera de capat de lume, in care relatia dintre barbat si femeie este tratata ca o romanta, asa cum si-a dorit regizorul. Un spectacol cu care Alexandru Dabija si Teatrul National se redescopera reciproc.
In distributie: Gavril Patru, Diana Dumbrava, Vlad Ivanov, Ana Ciontea, Marius Rizea, Razvan Oprea, Ioan Andrei Ionescu, Mihai Calota, Dragos Ionescu, Dan Tudor, Axel Moustache

“Sinucigasul”, spectacol care va implini in actuala stagiune o suta de reprezentatii, poarta de asemenea o semnatura regizorala bine cunoscuta: Felix Alexa.

Cu o distributie alcatuita din nume consacrate ale scenei, precum Dan Puric, Adela Marculescu, Costel Constantin, Ileana Olteanu, Marius Manole, Tania Popa, Marius Bodochi, Lamia Beligan, Mihai Calin, Silviu Biris, Andrei Finti, Maria Buza, Razvan Oprea, Rodica Ionescu, Tatiana Constantin, Vitalie Bichir, comedia amara scrisa de Nikolai Erdman si interzisa la acea vreme de Stalin, se joaca astazi peste tot in lume cu mult succes, si relanseaza de fiecare data, cu aceeasi forta dramatica, printre hohote de ras, intrebarea: viata are sens?

Detalii despre biletet gasiti pe site-ul TNB.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *