Toni Braxton: Principii de familie

Postul de televiziune Euforia va invita sa urmariti duminica, 11 noiembrie, de la ora 19.00, reality-show-ul “Toni Braxton: Principii de familie/Braxton Family Values”. Emisiunea prezinta viata artistei Toni Braxton, castigatoare a sase premii Grammy, alaturi de cele patru surori si mama ei.

Dupa o lunga perioada de convalescenta, Toni este hotarata sa se intoarca in lumina reflectoarelor, dar pentru asta are nevoie de suportul mamei si a celor patru surori: Traci, Towanda, Trina si Tamar. Traci isi doreste sa devina cunoscuta in lumea muzicii cu ajutorul surorii ei, Tamar pe post de backing vocalist, insa Tamar are alte planuri cu viata ei si viseaza la propria cariera in industria muzicala americana si nu accepta niciun sfat pe aceasta tema.
Towanda se viseaza asistenta lui Toni, dar sora ei nici macar nu ia in calcul aceasta varianta. Trina vrea sa fie respectata pentru deciziile ei, chiar daca acum isi doreste sa cante alaturi de o trupa care interpreteaza cover-uri. Cu toate acestea, surorile ei nu sunt convinse ca aceasta decizie o va face fericita pe termen lung si nu contenesc sa faca glume pe seama ei. Colac peste pupaza, Toni este nevoita sa faca eforturi mari pentru a-si rezolva problemele financiare.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *