27 noiembrie: seara art nouveau la Hotel Tempo

Artklug si Hotel Tempo va invita la o seara art nouveau pe 27 noiembrie, de la 19.30. Expozitia reuneste lucrari de pictura ale Ioanei Harjoghe Ciubucciu, impreuna cu lucrari in sticla si metal ale lui Dan Bancila, Bijuterie stil art nouveau, creatie Alina Bancila, lampi Tiffani de la Tiffany art.

Pictura, bijuterie, lampi Tiffany si muzica circumscriu un intreg univers de sarm si rafinament. Cei trei artisti vor oferi un un show unic in care diferite medii artistice se imbina osmotic in cadrul aceluiasi concept.

Veti avea ocazia sa admirati lucrarile Ioanei Harjoghe Ciubucciu, alaturi de lucrari stil art nouveau ale artistilor Dan Bancila si Alina Bancila. Si daca gasiti o tinuta sau un detaliu art nouveau nu ezitati sa le asortati cu evenimentul. Sunt invitati iubitorii de obiecte rafinate si de accesorii de interior originale.

IOANA HARJOGHE CIUBUCCIU este o tanara artista, absolventa a Universitatii de arta George Enescu, Iasi, cu un discurs coloristic vibrant, autentic. Ciclul expus in cadrul expozitiei WAVE este urmarea unei atractii instinctive fata de rafinamentul estetic al curentului Art Nouveau. Formele sunt transpuse intr-un limbaj sintetizator, in care detaliul devine solist.

Intrarea este libera.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.