“Categoria grea in actiune” a intrat in cinematografele din Romania

InterComFilm va invita sa urmariti comedia “Here Comes the Boom/Categoria grea in actiune” (SUA, 2012), care a intrat in cinematografele din Romania pe 23 noiembrie. Filmul, in regia lui Frank Coraci, ii are in distributie pe Kevin James, Salma Hayek, Henry Winkler si Greg German.

Scott Voss (interpretat de Kevin James) are 42 de ani si este profesor de biologie la un liceu. Afland ca, din cauza reducerilor de fonduri, orele de muzica vor fi suprimate, iar profesorul concediat, el decide sa actioneze. Cum? Participand la o competitie de arte matiale combinate, dotata cu un premiu consistent. Bineinteles, toata lumea il crede nebun, inclusiv prietenul sau Marty, profesorul de muzica (interpretat de Henry Winkler ) si asistenta scolii, Bella (Salma Hayek). Insa stradaniile sale de a castiga premiul pentru a-l dona liceului ii antreneaza si pe cei din jur, elevi si profesori laolalta.

De la bun inceput, Kevin James si Frank Coraci au avut o idee foarte clara despre cum vor arata scenele de lupta pe ring. Garrett Warren, coordonatorul echipei de cascadori, isi aminteste: “Kevin si Frank au fost foarte clari: scenele trebuie sa fie comice, dar realiste.” “Cererea lui Kevin a fost sa facem ca scenele sa para cat de realiste posibil. Ideea lui era ca publicul sa simta ca si cum ar fi acolo, cu el, pe ring.”, adauga producatorul Todd Garner. “Pentru aceasta, am fixat camere de filmat pe corpul luptatorilor, ca sa prindem unghiuri inaccesibile altfel. E distractiv, insa foarte dificil, loviturile fiind extrem de dure. Kevin s-a antrenat pentru a filma el insusi, fara ajutorul cascadorilor, cat mai multe scene de lupta. Pot sa spun ca eforturile i-au fost rasplatite, rezultatul e perfect.”

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *