Goodbye to Gravity lanseaza primul album pe 27 noiembrie

Trupa Goodbye To Gravity va lansa albumul de debut marti, 27 noiembrie, ora 21.00, in cadrul unui concert care va avea loc la clubul Silver Church din Bucuresti. 

Materialul, intitulat simplu “Goodbye To Gravity” contine 11 piese, a fost produs si mixat de basistul trupei, Alex Pascu si masterizat de Jens Bogren (cunoscut pentru colaborarea cu trupe precum Soilwork, Opeth, Kreator etc.).

Dupa ce au aparut la festivaluri importante ca B’estfest (doua editii) si Romanian Rock Meeting (alaturi de Pain of Salvation), Goodbye To Gravity au cantat anul acesta la festivalul Summer Breeze Open Air in Germania, dupa ce au fost selectati dintre peste 2000 de trupe pentru concursul anual New Blood Award. Baietii au pornit toamna aceasta intr-un turneu national, “Zero Gravity Tour”, care trece prin sase orase si este in plina desfasurare.
 De asemenea, bucurestenii au reusit sa filmeze trei videoclipuri, ce pot fi urmarite pe canalul lor de Youtube.


Goodbye To Gravity este o trupa de metal din Bucuresti, care s-a nascut dintr-un mix neasteptat: fosti membri ai formatiei de heavy-metal Thunderstorm si castigatorul editiei 2008 a concursului TV “Megastar”, Andrei Galut.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *